ICONIC Color Lenses

ICONIC Color Lenses

20 yıllık tecrübesi ile Optik Dünyası, Dünya markalarını Türkiye’ye taşımaya devam etmektedir. Türkiye’de yeniliğe açık bakış açısıyla markalarını oluşturmaya, renkli lens kullanıcılarına hizmet vermeye ve her geçen gün gelişen optik sektöründe son teknoloji ve yeni nesil renkli lensleri kullanıcılarının hizmetine sunmak bir numaralı hedefi olmuştur.

20 yıldır renkli lens kullanıcılarına hizmet veren Optik Dünyası renkli lens kullanıcılarının beklentilerini ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyor. Aylık renkli lens kullanıcılarına özel boyama tekniği ile konforlu ve geniş renk yelpazesi ile  hareli, haresiz ve numarasız ve numaralı şeçenekleri  (-1,00’den -5,00 e kadar -0,50 aralıkla üretimi)  ile ICONIC markasını sizlerin kullanımına sunmuştur.

ICONIC lensler AB ve CE sertifikasına sahiptir .Özel boyama teknolojisi sayesinde katmanlar içerisine oluşturulan kapsüllenmiş  pigmentasyon  çalışması sonucu pürüzsüz bir dış yüzey elde edilir.%40 yüksek su içeriğine sahip ICONIC lenslerl iyi bir göz yaşı sirkülasyonuna yardım ederek korneanızı korur.

ICONIC lens renklerinin belirlenmesinde kullanıcıların tercihleri beklentileri değerlendirilerek en doğal ve  en çok tercih edilen renk skalası üzerinde çalışmalar yapılarak seçilmiştir. Güvenli konforlu ve ulaşılabilir, fiyat politikası ile ICONIC renkli lensleriniz şimdi Türkiye de hizmetinizde. #Konforundan ödün vermeden Iconic ile renklen.

.

 

Iconıc Renkli Lensler;

3 aylık üretim

-1,00’den -5,00 e kadar -0,50 aralıkla numaralı lens üretimi

BC:8.60 Dia 14.20 mm ve 14,00mm seçeneklerli ile

%40 su içeriğine sahip

6 renk hareli (Diamond-Forest-Aqua-Hazer-Marine-Quarts)

6renk haresiz (Lime-Bronze-Rain-Jade-Topazia-Safir)

-1,00’den -5,00 e kadar -0,50 aralıkla üretim